Agenda del 5 a l’11 de març

Així com en d’altres setmanes el teatre havia estat el protagonista, aquesta setmana la cosa va d’humor gràfic. El divendres Manel Fontdevila ‘Kap’, més conegut pels seus dibuixos a La Vanguardia, presentarà a la Llibreria Documenta el seu últim llibre, Dibuixos i altres provocacions, acompanyat per col·legues com José Antonio Fernández ‘Fer’ o Miquel Ferreres, el flamant últim fitxatge del diari ARA després de la seva polèmica sortida de el Periódico (podeu llegir-ne la notícia aquí). Un dia abans, el dijous, el mateix ‘Kap’ serà a La Llama Store per participar a la primera xerrada Humor i Coses, on juntament amb l’advocat Carles Pediguero discutiran sobre la relació entre l’humor i la legalitat.

Tornant als escenaris, aquesta setmana també destaca l’estrena de Precinti’m l’esfinter una obra de Roger Pelàez que arriba aquest dimarts a Barcelona. Es tracta d’una representació esbojarrada on s’hi barregen des de música, fins a escenes d’endevinació, telecinesi o profecies endimoniades. Per altra banda, el Teatre Gaudí també estarà d’estrena, en aquest cas amb la comèdia Tenors, que s’estrenarà el divendres a la sala barcelonina. En aquesta representació veurem tres intèrprets batallant amb les seves pors i la seva passió per triomfar en el món de la música, sempre des d’una perspectiva còmica.

També cal recordar la resta d’obres en cartellera. El Club Capitol segueix amb la seva obra d’èxit Els homes són de Mart i les dones de Venus, així com també ho fa el Teatreneu amb Magicomic, Els 4 Barres i El Millor del Senyor Bohigues. El Teatre del Raval, per la seva banda, també continua ‘fotent-li canya’ al president nordamericà amb The Trumps. Finalment, El Llibertí també segueix al Poliorama, i si hi teniu interès estigueu atents al blog perquè aviat en tindrem novetats al respecte.

Deixa un comentari