El diari ARA incorpora l’humorista gràfic Miquel Ferreres

A partir del dia 1 de març el diari Ara incorporarà a la contraportada una vinyeta humorística del dibuixant Miquel Ferreres. Amb aquest nou fitxatge l’Ara  incorpora un dibuixant amb una llarga trajectòria que se suma als ja tradicionals en el diari, Manel Fontdevila, Juanjo Sáez, Jordi Duró i Anthony Garner.

Segons publica el mateix diari Ara, Miquel Ferreres explica que “busco amb l’humor què hi ha darrere de la notícia i ho proposo al lector com una mena d’endevinalla. El joc és que ell mateix sigui còmplice de tu veient el que tu mínimament li amagues”.

Miquel Ferreres és un dibuixant amb una llarga trajectòria. Des del 1975 es dedica professionalment al dibuix humorístic i ha col·laborat al Diari de Barcelona, El País, L’Avui, La Vanguardia, El Periódico i a les revistes El Papus, El Jueves, El temps i El be negre. Abans de fitxar per l’Ara, Ferreres portava vint anys col·laborant amb El Periódico d’on va ser acomiadat. Malgrat el propi diari argumentava l’acomiadament per motius econòmics i tècnics, bastants rumors apuntaven que tot va ser qüestions de distància entre la opinió expressada en les seves vinyetes i la del propi diari.

Aquí us deixem la seva primera vinyeta a l’ARA:

 

1 thoughts on “El diari ARA incorpora l’humorista gràfic Miquel Ferreres

Deixa un comentari